Tom Dumoulin nog tips? Weer nieuwe fiets spullen binnen!!

1
312

Ik wordt wel verwend door Trek de laatste tijd!

 

Wordt jij enthousiast van mijn plannen om de grootste uitdaging van mijn leven aan te gaan, ondersteun mij dan via deze crowdfunding actie!!
http://www.worldofcrowdfunding.com/zutphen-naar-barcelona-1600km-8-dagen-iedere-dag-een-youtube-video

Meer video’s zien, abonneer dan gratis op mijn Youtube kanaal door hier te klikken.

1 REACTIE

  1. Heb nu de bars wat verder uit elkaar gezet voor een betere houding en een langere pen! Nu zou ik inderdaad weer wat verder naar voren kunnen gaan zitten, maar ik heb het idee dat ik nu wel lekker zit. Aankomende vrijdag de fitting, uiteraard gaat de camera mee 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here