Marmotte Training in Nederland

2
838

Het goed rijden van een Cyclosportive als de Marmotte begint met de juiste voorbereiding. Het belangrijkste in de voorbereiding is natuurlijk om goed te trainen op de lange afstanden. Maar ook valt er veel winst te behalen met voeding voor en tijdens de tocht. Daarnaast is het van belang dat je fiets goed is onderhouden en klaar is voor de strijd.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden heeft Chalet Beyond in samenwerking met fietsbenen.nl dit jaar een trainingsprogramma uitgerold specifiek voor het rijden van de Marmotte of andere zware Cyclo’s. Dit trainingsprogramma gaat je helpen om goed voorbereid van start te gaan bij jou sportieve uitdagingen het komende jaar. Het trainingsprogramma bestaat uit een mix van sportieve trainingen in Nederland en Duitsland, in combinatie met interessante workshops over sportvoeding en de onderhoud van je fiets. Ter ondersteuning van deze workshops kan je op fietsbenen.nl dit jaar leuke tips en artikelen vinden over het fietsen over van een Cyclosportief.

Trainers

Wouter Berendsen (44 jaar): Triathlon Trainer bij AV Triathlon en voor Chalet Beyond Triathlon Team. Certificaat inspanningsfysiologie en training. 3x Marmotte volbracht (incl. ‘gouden brevet’), als ook de lange afstand Alpe d’Huez Triathlon. Wouter haalt veel voldoening uit het beter laten sporten door atleten die hij begeleid.

Bruno Bobbink (28 jaar): Marmotte topper (plaats 82 in het jaar 2015) en oprichter van fietsbenen.nl. Bruno heeft nooit genoeg van fietsen en kan honderd uit vertellen over zijn Marmotte avonturen.

Programma

Datum Plaats Programma
22/01 Oosterhout Kennismaking, 1 ½ uur fietsen en ½ uur core-stability. Beantwoorden van vragen en geven van trainingstips
06/03 Amersfoort 2 ½ uur fietsen en 1 ½ uur workshop fietsonderhoud door Tom van De Mechanieker
19/03 Amsterdam 3 uur fietsen en 1 uur workshop sportvoeding door Matthias van Sportvoedingwielrennen.nl
17/04 Eifel Duurtraining door de Eifel, tips & tricks voor de Marmotte cyclo

Inclusief

  • Training en advies
  • Workshops: trainingsadvies, sleutelen aan de fiets en sportvoedin
  • Sportvoedingpakket en bidon van Sportvoedingwielrennen.nl ter waarde van €25,-
  • Tips & Tricks voor Marmotte cyclo
  • Koffie & Thee + snack bij ontvangst van trainingen

Prijs

€170,- voor 4x trainen
€150,- voor 3x trainen (Dit dien je vooraf aan te geven)
€30,- korting indien je ook het Marmotte arrangement bij Chalet Beyond hebt geboekt.

Deelnemen aan de Marmotte training kan doormiddel van het invullen van het reserveringsformulier op: www.chaletbeyond.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here