Ik sla een nieuwe weg in!

0
349

Als ik fiets vind ik het leuk om af en toe een onbekende weg in te slaan, om te kijken waar hij naar toe leidt. Vaak ontdek ik dan nieuwe routes of kom ik op plekken terecht waar ik nog nooit eerder ben geweest. Regelmatig ook loopt de weg over in een onverhard pad en moet ik de overweging maken tussen omdraaien of een paar km doorrijden om te zien waar de route naar toe leidt. Met het risico op lekke banden in acht genomen kies ik er dan over het algemeen toch voor om door te rijden.

Ook komt het voor dat ik af en toe een weg in sla die eindigt op het erf van een boerderij of gewoon helemaal dood loopt. Het beste kun je dan gewoon je verlies nemen en zo snel mogelijk weer omdraaien om de juiste route weer terug te vinden. Verkeerd rijden is natuurlijk vervelend maar het leert je ook de volgende keer die afslag over te slaan.

Het afgelopen half jaar is erg druk geweest en er zijn een hoop nieuwe dingen op mijn pad gekomen. Om die reden heb ik daarom de keuze genomen om een andere weg in te slaan. Waar ik normaal rechtsaf sla, heb ik mijn baan opgezegd en pak ik nu eens de onbekende weg naar links. De eerste paar honderd meter zijn duidelijk in zicht, de weg loopt iets omhoog en het kan zelfs uitlopen op een steile klim. Mogelijk dat de weg naast steil omhoog ook over kasseien en zandweggetjes gaat. De uitdaging is dan voor mij om niet af te stappen of om te draaien, maar door te rijden tot de top.

De komende tijd ga ik mij vooral richten op mijn webshop, het maken van video’s en blogs, freelance werk en fietsen, veel fietsen. Mijn webshop is op dit moment nog erg klein, maar word de komende tijd uitgebreid. Alhoewel ik nog in de beginfase verkeer, staan de eerste fietsen en onderdelen inmiddels online, neem gerust een kijkje (www.fixedhub.nl). Met mijn freelancewerk, schrijf ik blogs voor topsporters en doe ik daarnaast nog andere klusjes voor bedrijven. Kom je iets leuks tegen wat aansluit bij mijn activiteiten, laat het mij dan zeker weten!

Waar mijn weg ook naar toe leidt, ik zal zo veel mogelijk genieten van de route, het uitzicht en de mensen die ik tegenkom. Mocht de weg toch enorm tegenvallen of helemaal doodlopend blijken te zijn, dan nog is er geen man overboord. Ik weet dan in ieder geval dat ik deze afslag de volgende keer links moet laten liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here