Ik ga 6 x Mont Ventoux beklimmen in 24u, Update!

1
696

Inmiddels ben ik al weer een stuk verder in mijn voorbereiding op het zes keer beklimmen van de Mont Ventoux, dus tijd voor een update!

Abonneer GRATIS door hier te klikken.

1 REACTIE

 1. Hoi Bruno,

  Heel veel succes en plezier met deze uitdaging !
  Tip : Zorg voor goede verlichting, liefst verstralers, want een nachtelijke afdaling is niet altijd even prettig. Zelf knalde ik een keertje bijna op een schaap dat rustig op de weg stond en vallen in een afdaling doet nog meer pijn, want je glijdt zolang door 😉 Bij maanlicht in het kale gedeelte fietsen is overigens echt prachtig !
  Zorg ook voor begeleiding van iemand met de auto waar je al je spullen in kan leggen. Alles wat je niet mee naar boven hoeft te zeulen scheelt weer kracht die je later hard nodig zal/kunt hebben.
  Verder rustig aan fietsen met een lekkere lage hartslag en je niet schamen om onderweg (bv bij Chalet Reynard en Chalet Liotard) rustig zittend te eten en drinken, heb je later ook weer profijt van.

  Op dekaleberg en chaletdekaleberg vind je ook verslagen van andere dubbele malloten .
  Op https://sites.google.com/site/chaletdekaleberg/Home/lobservatoire/aventouren—giganten/la-bicinglette-hollandaise— vind je mijn verslag van de Bicinglette. Misschien heb je er iets aan.
  Jammer genoeg zit ik pas laatste week september in Bédoin, anders had ik je wel een dagje willen begeleiden….is ook echt leuk om te doen 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here